adwokat Aleksandrów Łódzki, adwokat Łódź, dobry prawnik Aleksandrów Łódzki, dobry prawnik Łódź, obsługa prawna firm Aleksandrów Łodzki, obsługa prawna firm Łódź, obsługa prawna przedsiebiorców Aleksandrów Łódzki, obsługa prawna przedsiębiorców Łódź, odszkodowanie Aleksandrów Łódzki, odszkodowanie Łódż, odszkodowanie prawnik Aleksandrów Łódzki, odszkodowanie prawnik Łódź, pomoc prawna Aleksandrów Łódzki, prawnik Aleksandrów Łódzki, prawnik Łódź, prawnik odszkodowanie Aleksandrów Łódzki, prawnik odszkodowanie Łódz, prawo cywilne prawnik Aleksandrów Łódzki, prawo cywilne prawnik Łódź, prawo rodzinne prawnik Aleksandrów Łódzki, prawo rodzinne prawnik Łódź, radca prawny Aleksandrów Łódzki, radca prawny Łódź, rozwód Aleksandrów Łódzki, rozwód Łódź, rozwód prawnik Aleksandrów Łódzki, rozwód prawnik Łodź, sprawy o odszkodowanie Aleksandrów Łódzki, sprawy o odszkodowanie Łódź, sprawy o zachowek Aleksandrów Łódzki, sprawy o zachowek Łódź, sprawy rozwodowe Aleksandrów Łódzki, sprawy rozwodowe Łódz, upadłość konsumencka Aleksandrów Łódzki, upadłość konsumencka Łódź, upadłość konsumencka prawnik Aleksadrów Łódzki, upadłość konsumencka prawnik Łódź, zachowek Aleksandrów Łódzki, zachowek Łódź, legalgroup, legal group, Anna Czerwińska, Michał Czerwiński

adwokat Aleksandrów Łódzki, adwokat Łódź, dobry prawnik Aleksandrów Łódzki, dobry prawnik Łódź, obsługa prawna firm Aleksandrów Łodzki, obsługa prawna firm Łódź, obsługa prawna przedsiebiorców Aleksandrów Łódzki, obsługa prawna przedsiębiorców Łódź, odszkodowanie Aleksandrów Łódzki, odszkodowanie Łódż, odszkodowanie prawnik Aleksandrów Łódzki, odszkodowanie prawnik Łódź, pomoc prawna Aleksandrów Łódzki, prawnik Aleksandrów Łódzki, prawnik Łódź, prawnik odszkodowanie Aleksandrów Łódzki, prawnik odszkodowanie Łódz, prawo cywilne prawnik Aleksandrów Łódzki, prawo cywilne prawnik Łódź, prawo rodzinne prawnik Aleksandrów Łódzki, prawo rodzinne prawnik Łódź, radca prawny Aleksandrów Łódzki, radca prawny Łódź, rozwód Aleksandrów Łódzki, rozwód Łódź, rozwód prawnik Aleksandrów Łódzki, rozwód prawnik Łodź, sprawy o odszkodowanie Aleksandrów Łódzki, sprawy o odszkodowanie Łódź, sprawy o zachowek Aleksandrów Łódzki, sprawy o zachowek Łódź, sprawy rozwodowe Aleksandrów Łódzki, sprawy rozwodowe Łódz, upadłość konsumencka Aleksandrów Łódzki, upadłość konsumencka Łódź, upadłość konsumencka prawnik Aleksadrów Łódzki, upadłość konsumencka prawnik Łódź, zachowek Aleksandrów Łódzki, zachowek Łódź, legalgroup, legal group, Anna Czerwińska, Michał Czerwiński

OPEN
 

Polityka prywatności

Kancelaria dbając o zabezpieczenie powierzanych jej danych osobowych, w związku z prowadzoną działalnością i świadczonymi usługami prawnymi  przedstawia  informację o przetwarzaniu danych osobowych na podstawie art. 13 Rozporządzania Parlamentu  Europejskiego  i  Rady  (UE) 2016/679 z   27   kwietnia   2016   r.   w   sprawie   ochrony   osób   fizycznych   w   związku   z przetwarzaniem  danych  osobowych  i  w  sprawie  swobodnego  przepływu  takich  danych  oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) w Kancelarii Radcy Prawnego Anny Czerwińskiej (ul. Narutowicza 52 lok. 3, 90-248 Łódź oraz przy ul. Wojska Polskiego 4, 95-070 Aleksandrów Łódzki)

  1. Administratorem danych osobowych podanych w umowie jest radca prawny Anna Czerwińska (Kancelaria Radcy Prawnego Anna Czerwińska, ul. Narutowicza 52 lok. 3, 90-248 Łódź) zwany dalej: "Administratorem". Kontakt z Administratorem możliwy jest w formie elektronicznej pod adresem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. .
  2. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest realizacja umowy o świadczenie usług prawnych pomiędzy Klientem a Administratorem, zwana dalej: "Umową", dla której realizacji przetwarzanie Twoich danych jest niezbędne ( art. 6 ust. 1 lit. b Rozporządzania Parlamentu Europejskiego  i  Rady  (UE) 2016/679 z   27   kwietnia   2016   r.   w   sprawie   ochrony   osób   fizycznych   w   związku   z przetwarzaniem  danych  osobowych  i  w  sprawie  swobodnego  przepływu  takich  danych  oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
  3. Dane osobowe przetwarzane są wyłącznie dla celów związanych z realizacją Umowy oraz do podjęcia niezbędnych działań przed zawarciem Umowy, a także w celu księgowego i podatkowego rozliczenia realizacji umowy oraz ewentualnego dochodzenia roszczeń wyłącznie w niezbędnym do tego zakresie.
  4. Podanie danych osobowych nie jest obowiązkowe, jednakże ich niepodanie spowoduje, że zawarcie i realizacja Umowy będą niemożliwe.
  5. Dane osobowe będą przechowywane przez okres realizacji umowy, nie dłużej niż jest to konieczne, tj. przez czas do ustania okresu przedawnienia roszczeń związanych z Umową, tj. nie więcej niż 6 lat od daty zakończenia Umowy, a w zakresie danych niezbędnych do rozliczeń księgowych i podatkowych przez okres przewidziany przepisami prawa podatkowego tj. przez okres 5 lat licząc od końca roku podatkowego w jakim powstało zobowiązanie podatkowe, wynikające z umowy.
  6. Administrator przekaże dane osobowe następującym odbiorcom: podmiotom świadczącym usługi księgowo - rachunkowe dla Administratora w celu i na potrzeby realizacji umowy oraz innym podmiotom, tj. sądom powszechnym, sądom administracyjnym, organom ścigania, organom administracji publicznej, organom podatkowym oraz wskazanymi przez Klienta osobom trzecimi zgodnie z zawartą umową i wyłącznie w celu jej realizacji. W wyjątkowych przypadkach możliwe jest także przekazanie danych osobowych innemu adwokatowi albo radcy prawnemu celem zastąpienia Administratora danych w realizacji umowy zawartej z Klientem.
  7. Administrator nie zamierza przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowych.
  8. Klient ma prawo żądać od Administratora dostępu do swoich danych, ich sprostowania, przenoszenia i usunięcia oraz ograniczenia przetwarzania danych.
  9. W związku z przetwarzaniem danych osobowych przez Administratora Klientowi przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  10. W oparciu o dane osobowe Administrator nie będzie podejmował wobec Klienta zautomatyzowanych decyzji, w tym decyzji będących wynikiem profilowania.

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie plików cookies, prosimy opuść stronę lub zablokuj takie pliki w ustawieniach swojej przeglądarki Polityka prywatności

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk